If I was your best friend I would want you around all the time

Saknar dig

Aja, här är kvällens alternativ:
*
Ringa en/ngra kompis/ar & bara ta det lungt.
* Sitta hemma, vila upp mig.
* Köra en favorit i repris. festa. 



Har ännu inte bestämmt mig, men just nu lutar det mot fest. Jag knr mig dock inte helt frisk, men det har aldrig stoppat mig förut. Vi får väl se vad som händer.
Förresten, tack till grabbarna som hämtade upp oss igår. Om ni inte kommit vet jag inte om jag fått med mig A hem. Ni är bäst!


♥♥♥

Get rich or die tryin

Nu ska jag söka jobb. Det är nog bäst om jag inte vill sitta hemma i sverige hela sommaren & om jag vill spara pengar till lägenhet när jag fyll 18, haha. Som iofs är i september..
Inte för att jag tror att jag kmr kunna spara ngt. Hittils har det ju inte gått speciellt bra.

Aja, nu ska jag göra en grejj. Den ni!


Ring mig sen. Ring mig sen. Ring mig sen. Ring mig sen. Ring mig sen. Ring mig sen. Ring mig sen.

This is how we do

Jag är så jävla slut nu. Längesedan jag va så trött.
Mamma körde mig & AK, tidigt i morse, till flottsbro. Vi tänkte inte igenom allt speciellt noga. Vi bara körde på lixom.
Det började krångla när AK skulle hyra, eftersom vi inte hade leg. & hon vi skulle hyra av va ju drygaste, jävla sega tönten asså! Ahh, jag fick dampet på henne asså. Så vi fick prata med chefen. Tur att han va kille, annars skulle vi typ inte fått hyra. Killar är så mkt snällare asså!
Vi skulle fått skjuts hem, men det slutade iaf med att vi fick gå 2 fucking mil, för att ens hitta en jävla busshållplats (där bussen gick). Där fick vi vänta i typ en halvtimme, sen åkte vi till huddinge, därefter älvsjö, sedan handen & tillslut buss. Plus att jag gick i mina snowboard skor, mina blöta byxor som bokstavligt talat hängde under knäna &  så bar på min svin tunga bräda & väska! Jag hade fan betalat stort till den som hämtade oss där!
Vi hade typ inte ätit heller, eftersom vi inte fick ngn mat. Haha. Illa!
Jag kan ju oxå säga att det inte va en enda som inte glodde på oss när vi kom där på tåget i snowboardkläderna & allt.

Aja, vi hade ju kul när vi va där iaf. Träffade Christian, HN & massa andra ;) Det va fint väder oxxå (dock lite mkt folk & lite mkt vallar i snön, haha). 
 



nu har jag bara en sak kvar att säga, detta ord beskriver allt- LIFTKILLAR   <3
 
pusspåer!

..- and so does he

Idag har jag & BVA tränat :) Så jävla duktiga. Senare ikväll kanske en kompis kmr förbi, vi får väl se.


Btw, bjuder vi jag på den här bilden.
♥♥♥♥♥♥♥

Once you go black, you never go back.

Igårkväll åkte jag med Victor, Björn & Axel till coop & senare till sköndal. Haha, när jag kom hem va jag ganska trött, så jag gick typ & la mig direkt;)

Idag va jag först i skolan, sen på bilskolan med Ak som skulle göra syntest, senare övningskörde jag till Maxi & köpte mat, därefter pluggade jag. Haha, okej.. plugga väl inte stenhårt, men det är bara för att vi har STÖRSTA provet som är för stort för att ens försöka plugga inför. Aja, önska mig lycka til!



 tor du hoppas att jag inte visste.. men jag vet det nu. & jag börjar förså. du är så jävla feg!


hope you´re ready boy

Först vill jag bara säga grattis till Axel, som tog körkort i måndags. Jag & Ak drog med grabbarna till mc donalds & sen till skogås för att lämna mat till sebbe, haha. ;) nemen. Axel va iaf grym ! 

Nu sitter jag här ensam. Det va ngn som bangade på att komma hit. Jag nämner inga namn, men jag kan ju säga att det inte är första gången. Haha. Inga hemligheter får bangare veta heller, så dem håller jag för mig själv nu:p


 
Ah, saknar syrran gaaaalet mkt nu! Behöver ngn att bråka med(; Nee, du är bäst. Jag älskar dig bästavän<3























Wiskey shots & jordgubbs dots

Få kmr förstå rubriken, men den har en mening. Tro det eller ej.

Jag höll  hus hos Ak igår. Singelkväll på alla ♥ -dag (Axel va ett undantag). Började med lite spel & snack, sen blev det dans & bastu varvat med snökrig ute;)
Har lovat min kära vän att lägga ut bilder & göra ett långt inlägg. Jag är ju en sån person som håller vad jag lovar & därför kommer mitt spec. inlägg här!


Fett heta drinkar gjorde vi.



Självklart hade vi svepartävling, som alltid, & jag vann!

Björn, så skön! Bara han som kan göra så;)

Söta

Dans & bastu. Kolla danniboys muskler. Bruchan är biff ;)

Bastun varvades med snökrig

Körde RP & Axel är PIMP.

& slutligen fann Victor & Anton varran.

Skulle vilja lägga ut fler bilder, men jag skulle få smäll om jag la ut alla. Haha.


När grabbarna dragit åkte jag, Ak & Linda självklart till statoil. Kom hem typ halv 5, därför är jag gaanska sliten idag.
Men jag har iaf gjort lite nytta idag. Jag har övat upp mina bilkunskaper. Jag har övningskört! Oh, jag är grym!
Höll dock på att köra i diket när jag fick syn på största grabb gänget som körde cross i grustaget. Haha!

Nu ska jag ta & göra ngt annat. Ha det fint.  

ALLA <3 dag

Hoppas ni får finaste dagen tillsammans med dem ni tkr om! Min dag har redan blivit riktigt bra tack vare ett litet sms bara:)






Jag är sjuk, men ska på fest iaf. Lasvegas tema & så ska vi basta;) Sitter & väntar på skjuts dit nu..

Igår va jag, ak, nicke, björn & sebbe på bio & såg fredagen den 13e. lääskig! men det läskigaste va när jason dök upp, haha.

pusshejälskardej







Lr´n

Känns som jag inte gjort ngt annat än kollat film de senaste timmarna. Igår kollade jag & christian 3 filmer & nu sitter jag här igen & kollar film. Gick hem från skolan. Trodde jag skulle orka hela dagen, men det gjorde jag  inte. Så nu ska jag chilla galet. Får se om jag drar till skolan i mrn eller om jag vilar upp mig inför helgeeen.

Hadet<3


make my day

Måste dra mig till skolan i mrn eftersom jag missat så mkt. Fast jag inte har ngn ork!
Jag har funderat lite på vad jag ska göra i helgen & hur jag ska lägga upp det. Det bästa (med tanke på allt jag måste gå igenom för att överhuvudtaget få lite frihet i helgen) skulle vara om det blev såhär:
Fredag: Eftersom det är fredag den 13e vill man ju göra ngt som passar. Först tänkte jag ha fest, men eftersom jag inte är helt kry kanske det skulle vara bäst att vila & sen gå på premiären av fredag den 13e. ngn som bangar? 
Lördag: Då är jag förhoppningsvis utvilad & taggad för fest,fest,fest!
Söndag:
Ska jag ängna åt vänner jag inte träffat på ett länge & vila upp mig inför den kommande veckan. Om jag är någorlunda frisk ska jag kanske träna lite också.
 









 


gone baby gone

Varför vill man ha det man inte kan få? & varför vill man inte ha det när man tillslut får det?
Man kämpar för något man tror är omöjligt.. men som egentligen är hur lätt som helst att få. Man sätter upp drömma & mål & när man nått dem känns allt underbart, men bara för ett tag. För när man fått det man vill ha är det inte roligt längre. Då slänger man iväg det & satsar på något nytt.

Vill jag ha något ger jag mig inte förrens jag fått det. När jag väl fått det gör jag allt för att bli av med det. När jag blivit av med det, saknar jag det & vill ha det  tillbaka. Då blir det möjliga för första gången omöjligt, när du redan kastar iväg det en gång. Det är då det blir försent & det finns inget du kan göra. Det som kunde gjort dig lycklig längre än ett litet tag, om du bara hade haft tålamod, är borta föralltid..
Varför i helvete ska det vara så?



.

The worlds greatest

Drog hem efter första lektionen. Borde plugga men jag pallar inte.. Ak kommer, jag ser henne utnaför fönstret. HAha,
ska ner & öppna hejdå


Last night.

Började hos Amanda, som hade 18års middag. Riktigt trevligt med att träffa alla brudarna igen. Sedan drog vi vidare till Jennys pojkvän, som hade en liten fest. Jag & Ak stannade inte länge. Vi drog ganska snabbt, iväg till grabbarna.
Det va kul till en början, men slutade illa. Förresten, tack Sebbe & AK. Ni är bäst!

Alla borde få ha en sån bra vän som du!



Har inte bilder på alla, har bara dem här tyvärr.
& bilderna som togs senare under kvällen hamnar inte på bloggen!

Nu ska jag chilla gaaaaaalet!

The one and only

Till & börja med ägde kungsberget. Jag tänker inte ge många detaljer. Jag låter bilderna tala för sig själva ;)

Jag & Jossan taggar

Va bara tvungen. Haha, killen till vänster är skönast i backen! .. jag & Ak va ganska grymma oxxå;)



Lite offpist blev det allt oxxå

Fatta va härligt vi hade det !


TAGGAD


Dagen har bestått av spring mellan olika sport affärer. Jag har vatt på jakt efter snowboardskor. Köpte ett par i näst sista butiken, men bytte dem snabbt i nästa butik & nu när jag kom hem märkte jag att Bellas va mkt skönare.. så jag får väl byta sen.
Det va ju ganska bråttom att köpa skorna oxxå eftersom vi drar till kungsberget i mrn. Det va därför jag typ bara haffade ngra som va någorlunda bra. Haha. Men jag lånar nog Bellas i mrn .

Nu ska jag nog packa lite. hadet!

Big girls don't cry.

Känner mig lite ensam just nu. För jag vet inte vad eller hur jag ska göra :/ Har så tråkigt! Kom hem igen Jocke. Jag saknar dig faktiskt redan maaaaaaaaaaassor! Du är finast. Är så glad att vi träffades, du har gjort mina dagar

<3

The Top Is so Much Better Than the Bottom

Kom precis hem från doktorn. Jag fick gå till värsta bra doktorn för en gångs skull!.. men de har tömmt mig på blod. De tog typ 14 rör ellet ngt.. Känner mig lite skakis & yr, därför blir det ingen isvaksbadning för mig! Istället ska jag vila & senare ska jag dra mig in mot stan.

Igår fick jag för mig att vila lite, eftersom jag inte sovit på ngra dygn. Jag la mig i sängen klockan 7 & smsade med lite folk. Sen klockan 8 sov jag som stenen själv. Vaknade igen klockan 12 & då va min inkorg typ full av arga sms. Haha.
Får väl ta & svara på dem nu.
Play time

I hate this part right here.

kom precis hem. sitter här ensam. ska snart till skolan.. fan. vill ha dig här, vill va med dig. du är bäst, kmr sakna dig grymt mkt<3


RSS 2.0