I did it!

JAAAAAG LYCKADES ! NU SITTER JAG VID MIN NYA MACBOOK DATOR!
Va nyss i skolan & kvitterade ut den. Fixade internet & nu ska jag fortsätta utforska datorn. 
Hihi, såg nyss att det tom. finns rättstavningsprogram på bloggportalen. Så nu kan ni få rättstavade inlägg av mig !
Dock har ja inte riktigt förstått mig på tangentbordet än. 
Bilder kommer när jag byter dator, haha. Ska bara sitta här en stund till. '
PUSS

live for the weekend

Måste börja inlägget med -ÅH, VILKEN SKÖN HELG!
Jag har varit sjuk & därmed tagit det lungt, träffat Nicolaj, gymmat & tjänat pengar! Nästa helg är inte planerad i detalj, men jag har några ideer om vad jag kommer hitta på då! Kan dock inte avslöja det i bloggen just nu..

Jag kom nyss hem från jobbet. Jag jobbade ensam i 3 timmar kanske.. & eftersom jag är sjuk så gjorde jag några småfel, haha.. men jag fixade ändå allt bra i ochmed att alla telenor killar kom idag & dem är gaaaanska många!
Jag jobbade faktiskt med en ny kille idag också, as skön! Sebbe hette han & han gjorde att tiden gick snabbare under allt arbete,haha. Tack!



puss


I swear I'll be the first to blow your mind

Hur kan man bli trött på att festa? Det har alltid varit mitt största intresse, men nu känner jag mig helt slut på det!
-Konstigt..
Därför sitter jag hemma just nu. Ska nog förbli hemma ikväll eftersom jag jobbar ett långt pass  (ensam) imorgon. Igår var jag också hemma, eller jag var hos Niclas. Vi kollade film & spelade tv spel, haha. Mys!

Puss


because you're worth it

Jag har börjat skriva tråkiga inlägg i bloggen. -Varför?
Jag skriver bara om vad jag gör på dagarna & ärligt.. vem fan vill läsa det? -INGEN!
Jag har gjort lite research bland mina vänner & de går bara min blogg för att kolla bilder. Jag som inte ens tar några nya bilder lixom?

Malin, där här måste ju vara årets skönaste på oss! (& fulaste på mig)!HAHA

Puss


jag orkar inte mer

Imorse sov jag lite för länge. Sen på lektionen trodde typ läraren att jag var hög eftersom jag satt & halvblundade & gjorde massa andra konstiga saker.. Men det var faktiskt bara för att jag var så helvetes, jävla trött!
Inte blev jag piggare efter skolan när jag skulle till jobbet heller. Jag kom precis hem & nu känner jag mig helt utmattad. Vet inte om jag ska dra en historia i skolan imorgon, jag kommer inte orka gå upp alltså.


Min kropp går bara går på redbull, ipren & godis för att kunna orka dagarna. Inte bra.

Ahh, jag som ville med Lauri på fest ikväll! Men så skulle jag jobba& så såg jag inte att han hört av sig förrens nu (jag glömde min mobil hemma idag, så har fått använda mig av mammas) Aja, hoppas ni får en bra kväll iallafall<3


Just stay true to you

I söndags såg jag the ugly truth, som jag verkligen väntat på länge. Jag pratade om den typ en månad innan den ens kom ut. Den va faktiskt riktigt skön!
Gårdagen, måndagen, blev exakt som jag förmodade. Det blev en riktig vilodag med Niclas. Vi kollade bara film & käkade pizza hela dagen , haha.

Idag gjorde jag mig iordning på 2 minuter kanske för att jag inte skulle missa en föerläsning med obligatórisk närvaro i skolan. Jag fixade det, jag kom i tid! Nu är jag hemma igen, ska käka & sen ska jag tillbaka till skolan..


Ikväll blir det teater, faan va kul asså.. inte

puss



helgens update

Fredagen spenderades hos bästa Lauri. Det va trevligt. Jag sov dock lite dåligt, någon timme i en soffa.
Lördagen började i en bil på Ica Maxis parkering, haha! Det va trevligt där också. Sen drog vi till Tyresö, där vi stannade en kvart kanske ? Hade ju planerat att dra på fest ute på Gudö senare.
Vi mötte upp Dennis & söder & sen åkte vi en jävla bit i "bakluckan" på en liten elbil. Festen va i ett jävligt hett hus alltså;)! .. men eftersom Malin skulle jobba natt så drog vi hem ganska tidigt. Efterfesten va hos mig sen, HAHA! Framför underbara filmen, a lot like love<3

Ikväll blir det bio:) & kanske behöver en vilodag imorgon.. har ju inte sovit mer än några få timmar den här helgen.


puss


gästbloggarn

Hej
Jag heter Lauri kallas för schtekarn och är bäst, tycker jag iaf. Det tycker Becca och Anna-karin oxå. jag tycker det är hur sjukt bra att red bull har börjat sälja ruggigt stora burkar man kommer ju dö om man dricker två sånna fett ballt , eller inte....jag sitter här i mitt hus och har jätte trevligt med mina två jättebra vänner som ni kanske vetr vilka det är...booyaa.. inte dumt. broccoli är så jävla gott hej då..ps: jag älskar att utforska grottor, både på hemmaplan och borta puss tjena tjabba


lovely

Nu sitter jag hemma hos Ak. Hon damskuger & jag roar mig framför datorn. När hon är klar ska vi tillbaka till cenrum för att käka på Greken! Därefter ska jag på mn sånglektion.
Annars idag hade vi låtskrivande i skolan & det va inte så farligt som jag trodde. Vi fick sitta ensama i ett rum & lära oss lite på pianot. Skönt!



Nu ska jag gästblogga på Aks blogg, så hon får en överrasknign att läsa ikväll.

puss

we´re nothing like you´ve seen before.


ja, då är det väl dags att dra sig. ("snart, för jag ska bara")
börjar 8 imorgon & jag SKA va på den lektionen. Sen klockan 9 ska jag gå hem & då kan jag fortsätta sova.
jag är så jääävla smart.

puss


Don't say you will, if you won't.

Övar inför morgondagen. Jag ska inte säga något här på bloggen, för jag vet inte riktigt vilka som läser den längre. Det är iaf fler än mina kompisar har jag märkt.. så jag håller vissa ord innom mig i detta inlägg.

här har vi en annan del av becca, den harmoniska&lugna.

puss


You´re the fucking best, the best I ever had.

Hemma från en slitsam dag.. kanske inte.
Jag va i skolan, hade en lektion. Sen gick jag till centrum & fixade mina naglar med Ak.
Hon som gjorde mina va väldigt slarvig & hon gav mig inga lösnaglar som jag ville ha! Tro det eller ej, men naglarna på bilden är mina egna!.. hon målade dem bara (jag hade gjort det bättre själv) men jag fick betala för lösnaglar dvs. 500:-, så inte värt det.
För det första va hon försenad 45 minuter, sen fick jag inga naglar, sen gjorde hon det slarvigt & sen fick jag betala för mycket! Det enda som va bra var att hon var trevlig.

Aja, därefter gick vi till grönlunds för att gå på riskettan. Haha, samma sköna grabbar från teorin va där. Alltså, utan dem hade jag somnat.
Riskettan va ändå ganska bra..för de visade massa lessama filmer & dokumentärer som fick en att tänka till lite. Så hemska filmer! Jag ska nog inte åka med någon onykter mer nu..eller köra rattfull själv, jag ska heller aldrig köra om jag är trött!



Här är mina egna naglar. som jag hade kunnat göra mycket bättre (de va fan finare när jag kom)!
men jag gillar färgen, vitglitter (syns inte så bra.)

haha, jag vet att min hand ser helt cp: ut men det får i leva med!
jag orkar inte fota mer.

puss


sliten!

Jag är inte sliten men inte med betydelsen bakis. Jag är sliten för att ha haft massa incheck idag på jobbet. Hann inte äta så mycket & jag stog upp hela dagen! Men det är värt de. Ändå ett kul jobb.

Imorgon kanske jag tar ledigt hela dagen. Ska iallafall ta ledigt från 11 eftersom jag ska till Champange & fixa naglarna. Därefter blir det ju riskettan.



Ge mig helg. Festa med brudarna & Lauuuriii !

puss


UNO

Kom hem för ett tag sen. Har vatt & snurrat med UNO, manli & ak. Först käka & sen provsova på sågens parkering. Haha.
Jag bokade också tid för att fixa naglarna äntligen ! Så på torsdag ska det hända grejjer.

Vet ni hur blond jag blev eller ? Som ett jävla ljushuvud!


Snart ska jag sova. Imorgon blir det två lektioner & sen jobb.

 Puss

Graaaaaaaattis Robin !

Idag blir världens bästa Robban 22 ! Hoppas du får en underbar dag !



puss


Love it!

Nu är mitt hår ljust,ljust igen. Det har inte torkat, så jag vet inte hur det kommer se ut. Men nu när det är blött ser det typ grått ut. Använde ett nytt silverschampoo nämligen.. Hoppas det blir bra!
Mitt rum luktar pink paradise & jag älskar det! Jag måste åka till usa & köpa fler sånna. Eller någon som vet om den hudlotionen finns i sverige?


Aja, annars har jag jobbat idag. Missade "studentmöss" provningen i skolan pga. att jag stog i en hotell reception i hägersten. Det va kul att vara tillbaka, men jag kännde mig lite lost faktiskt..
Bahar va snäll också (det är hon alltid) så jag fick sluta en timme tidigare !

Nu ska jag gå & föna håret, kolla på  tv & mysa lite. Babysister is home!


Ser ut som om jag har löshår, men det
har jag inte! Jag hade faktiskt ganska
långt hår i sommras.
Så långt , trots att det är uppsatt.


Puss


Workaholic

som den olata & ambitiösa människa jag är så börjar jag på mitt nya jobb imorgon!
okej, jag har "arbetat" där förut..men..

jag kommer vara helt död. skola, körkort, jobb..

ge mig stekiga dagar i solen & ledighet igen!



puss


Ta några öl så sover du bättre sen..

Jag har verkligen blivit bra på att sova lite! Imorse somnade jag vid 8 någon gång & gick upp vid tolv(?). Inte okej.

Jag har inte "hunnit" läsa inlägget jag skrev igår & inte det R skrev för den delen heller.
Vet inte om jag skrev att jag drog till Malibou med Malin, Emelie, Robin & Patric igår. Där va det väl helt okej, men jag har ju upplevt bättre. Haha. När jag kom hem fastnade min vän i Handen, så han tog sig hit med nattbus & så fick jag hämta honom i sågen på cycel (lagom vingligt).
Väl hemma hos mig snackade vi bara (eftersom tv rummet var occuperat av farmor&farfar:)  ) .. vi snackade en bra stund & när min kära vän tillslut somnade hade jag inget annat val än att gå & lägga mig i bellas rum. någon snarkade bra!

ska ta lite bilder med min Bella idag, för bloggen blir ju sämst utan bilder!

puss


En kväll med mor föräldrar.

Hej kära folket! Här sitter jag och Rebecca och snackar en massa skit. Tyvärr så har folket från 1940
(morföräldrar) talet tagit över video rummet. Har inte en aning om vad vi ska göra nu, becca halvsover och åigg som fan ska man försöka hitta på något....

Ha det bra!

R´´

partyyyyyy

VDrog till Malibou ikväll. Jag tycker inte det va så jätte bra där,. har ju vatt på bättre ställen om man säger så.
nu körde sig allt när jag kom hem. men det är bara att vänta.. ska ju dock upp ganska tidigt imrn då jag ska hämta mitt smink &  min dricka hos malin & så ska jag käka med simon. får se hur jag löser den dagen fint asså,. haha


puss

take my photo off the wall..

Klockan är 22.32  & folk har redan börjat fylleringa & smsa.. kul.
Själv ligger jag ensam i min stora, kalla säng & mår lite halvt.

Är det inte konstigt att när folk blir fulla hör de alltid av sig? Tillochmed folk som man annars aldrig snackar med, som man inte ens hälsar på när man ser?
Aja,


puss

You've made a fool of everyone

Ohja, första fredagskvällen hemma på lääänge känns det som! Känns mysigt, men samtidigt jävligt tråkigt. Har ju tackat nej till många fina erbjudande ikväll, i form av fester dåra.
Jag ska nog ut imorgon istället, så att jag inte får abstinensbesvär. haha.

Idag va jag först på sös, sen åkte jag direkt till Niclas. Kollade film&pratade..
Nu är släkten här & som sagt ska jag stanna hemma & mysa.

Hoppas alla får en härlig kväll<3

..att tillägga.. jag saknar min lilla ak ! :( kom hem!

syns det att jag har brist på bilder när jag lägger
in en gammal nyårsbild på ak, victor & miig:)


remember ?

Kommer ni ihåg den här killen? Såg nyss att jag hade han på min msn & så kännde jag bara för att göra ett inlägg till honom. Hade ju största crushen på honom, haha. Så jävla söt!


sebastian !


i'm not pop, i'm hiphop

Hemma idag. Så jävla skönt.
Under kvällen kom Malin & Ak med uno. Vi drog runt lite. Kollade bla. på Henkes nya lägenhet, kissade i skogen, kollade handbollskillar, mias osv..

Nu ska jag snart sova. Ska till söder klockan 10 & sen ända till rönninge.

mycket gammal bild

Så puss på er


All my loving

nu ska jag sova. va på en lektion, men jag orkar inte.
skulle egentligen bara säga tack till dennis b. tack för hjälpen igår, du är bäst!<3


puss


..

så jävla besviken. orkar inte. vill inte bo här mer!


dance fucker dance


Ak fixade självklart årets stekarbild från Permans badkar i fredags. Galen mu.... ngtngt. eller hur va det?



Idag blev det bio. Beck, haha. Den va inte bra!
Annars idag va skolan ganska chill. Vi drog till Vegabaren på UF lektionen. Sen hade jag inte låtskrivar lektionen, vilket va jävligt skönt! Så jag drog hem till Ak istället.

Nu mår jag typ inte bra.. aja
puss


070909

Fan vilken skön dag!
Jag sov till 2, fixade iordning mig, drog in till stan, sen drog vi hem till niclas, kollade film & tog det lungt.
Riktigt chill dag , vilket passar mig!
Nu har jag egentligen världens jävla läxa i engelska, men jag orkar inte göra den.. så jag får väl ta skiten imorgon.. fuck.


har inte så mycket mer att skriva så jag bjuder på en bild på brudarna i lördags

puss


it doesn't matter how many times you fall, what matters is how many times you rise

Wohooo! Nu är man äntligen 18!
& idag blir också min älskade Ak 18;) Grattiiiis!

Hela helgen har bestått av fest, fest & fest. På fredagen började vi hos mig. Förfesta & åt middag.Sen åkte vi till Tyresö, där det va fest. Lyckat :) ! Kom hem vid 6, så jag va ganska sliten när mamma, pappa & bella kom & väckte mig på lördagen. Juste, grattis till min syrra också (hon fyller samma dag som jag). Älskar dig unge!
Senare på kvällen kom tjejerna hem till mig & vi förfesta.. i väntan på att dra ut på krogen klockan 12, då ak också skulle bli 18;) Vi drog till Huset. Mycket trevligt. Där träffade jag också min granne Micke, som också stog för efterfesten sen på morgonen! Tack för bästa helgen<3

här är lite fredagsbilder.


Min söta Ak , som lagar middag!

..men det blev bara jag & ak som käka innan.

Fick bli en bild på Henke, eftersom jag tyckte synd om honom igår. Då han inte kunde komma..

HAHAHAAAAAAAAAAA


Puss
bilder från igår kommer sen


Tonight were gonna pop some champagne

Jag är så helvetes jävla fucking arg! Borde egentligen inte skriva något nu. men jag gör det iallafall!.. jag borde ju vara glad. men..

Ska snart till Maxi & göra slut på lite mer pengar tillsammans med min vän ak. Det ska iallafall bli roligt.




puss


ABSOLUT

Köpte ännu mer grejjer idag, egentligen inte jag, men ändå.. så mina pengar tog slut.
Sånglektionen gick bra. Ska sjunga michael jackson, en jättefin låt.
Därefter åkte jag till vårdcentralen igen, för att hämta en remiss. Ska till ännu en doktor imorgon på söder..
Kul att åka dit på min lediga dag lixom. -NEJ!

puss


you´ve got me

Hemma. Va på svenska lektionen & drog mig sedan hemmåt. Ska käka tidig lunch idag, eftersom jag ska på min första sånglektion på den här terminen idag. Wish me luck!


längtar tills imorgon, för då ska jag & den här tjejen ut & köpa massa grejjer till helgen;)!
kommer bli så jävla bra fredag & förhoppningsvis lördag också, för då är jag ju 18!

puss


straighten up little soldier

Sitter ensam i mörkret.. ska nog försöka sova tidigt idag.

Kollade nyss på true blood (heter den så?). Hoppades på att Skarsgård skulle vara med.. alla har ju snackat om det. Men ikke! Han va inte ens med en snabbis.  Så nu har jag slösat bort 40 minuter eller något på en dålig serie utan skarsgård! :(


vart är du?

puss


Ännu en skoldag avklarad!

Nu har jag vatt i skolan kanske 2 timmar . Kunde inte hålla ögonen öppna alltså, hemskt!
klockan 1 slutar ak & då ska vi dra oss in mot stan för att fixa lite grejjer. kommer bli grymt!


puss


Saknar det.

Faaaaan vad jag saaaaaknar Fuerte!


visst ser det overkligt ut?
så jävla härlig resa!


sound of you

Det va någon som tärrade mig på mobilen förut med ett jätte konstigt nummer, så jag vågade inte svara.  Det ringde säkert 20 gånger. Jag tryckte upptaget hela tiden men personen på andra linjen vägrade ge upp. Tillslut pratade han som ringde in ett meddelande. Det lät som en ung kille i en bil.. kände igen rösten & han lät inte farlig. Haha, "kan du svara någon gång dååå?" sa han.
Sen ringde han ännu en gång & jag bestämde mig för att svara. Till min stora förvåning va det kära Björn!
Fan va längesen man snacka med han:) Fick också snacka med hans amerikanska kompis som tydligen ville prata med mig.. men han fattade typ inte vad jag sa så jag tror han la på? haha

Igår hände det mig också en "´konstig grejj" när jag gick hem från teorin. Det kom tre crosskillar. Självklart tog de gångvägen genom tunnelen & saktade ner berdvid mig. Jag gav dem sura blickar & undrade vad fan de höll på med. Men de åkte bredvid mig några meter till. Sen stannade dem & sa "hej becca".
jag såg självklart inte vilka det va.. så jag kolla lite konstigt på dem & sa att jag inte kännde igen dem. Då tog han som sa hej av sig hjälmen & gissa vem som gömmde sig där? haha. Nygårds! Har ju iofs bara träffat honom en gång, så det va ju inte så konstigt att jag inte kännde igen honom..

Annars idag va jag ju som sagt på vårdcentralen. Därefter gick jag ju hem.. & självklart somnade jag! Därav missade jag också engelska lektionen. Har gått i skolan i tre dagar & har redan massor av frånvaro:'(

Men allt negativt medför alltid något posetivt, efter regnet kommer solen, everything happens for a reason, ja ni förstår. För om jag inte hade missat sista lektionen hade jag aldrig hunnit möta Niclas i stan. Vi kollade på skor åt honom & han köpte jätte heta skor tillslut, även om det tog ett tag..Väntade också på honom när han käkade & sen åkte med till Älvsjö. <3


Björn&jag.

puss
 blev ett långt inlägg för en gångsskull. kännde att jag ville skriva av mig någonstans.
nu ska jag snart gå & kolla på jackass!


new flavor

Grattis till Henkebenke &  självklart Jennifer idag :)

Har precis vatt på vårdcentralen. Usch, hatar sprutor & grejjer! Va tvungen att dra hem en snabbis för att käka osv. Ska tillbaka till skolan för att gå på sista lektionen, som är engelska tyvärr.

Vi hörs.

Jag har inga bildeer..

SLÄNGKYSS

Sov inget inatt heller(känns som om jag upprepar det i varje inlägg, men det är sanningens ord).
Jag va i skolan typ en timme, sen åkte jag hem.. & somande.
Vaknade & åkte på min sista teorinkurs !

Nu gör jag läxorna.. eller ja, försöker. Sen ska jag gå & kolla lite tv;)

Puss

RSS 2.0