Dålig uppdatering.

Det va ett tag sedan jag skrev sist. Igår va jag på Dalarö med sköningarna Zackarias, Nicklas & Johan (tror jag han hette).. Vi stekte, badade & spelade strandtennis. Vi ägde, eller vad säger du Zackan?;)
Idag va jag med familjen ute på båten som stannade mitt på havet. Jag fick hoppa i & typ dra in oss, jag ramla typ på stenarna & gissa om mina vita shorts blev smutsiga? Faan, men det löste sig.
Skulle sovit i båten oxxå, men pallade inte.. så vi åkte hem. Skönt.

Förresten, vill ni veta vilken som är den äckligaste cidern ?

Savanna dry, förlåt men den är så jävla äcklig..

Söndag.

Var tvungen att gå upp kl 7 idag för att Robban skulle jobba. Jag följde honom till sågen & sen blev det ett lessamt farväl..
Senare drog jag in till stan för att möta Fabbe :) Vi gick typ bara runt, fikade lite & snackade. Det va mys. Vi får ses snart igen.
 
Pusshej<3

I like it. bbv.

Igår va jag först med Elin & Linda, senare kom Robban. Vi drog till drevviken & bada;) Det va riktigt mys faktiskt.. Senare var Elin tvungen att tagga, så jag & Robban chillade framför tv:n läänge. Jag har inte sovit ngt inatt, så om jag stavar mkt fel i detta inlägg så skyller jag på sömnbrist(A).
Idag skulle Robban jobba så vi ställde klockan på 9 (!), men när den väl ringde, behövde han inte jobba.. (men jag sov ändå inte när den ringde, så det spelar egentligen ingen roll).
Vi låg kvar & chilla & snacka lite innan Robban va tvungen att dra & träna..

Tack för igår vänner :)


haha, jag vet, jag ser skit sur ut på bilden, men det va den enda jag hade fråg igår..
pusspuss sköningar.

Ingen rubrik..


Som sagt färgade jag håret igår, det blev lite blondare men inte mycket skillnad..
Planerna idag blev lite förstörda & det slutade med att jag & syrran låg & sola på balkongen hela dagen typ. Fett schtek, höll på att dö. Så jävla varmt blir det på balkongen här!
I mrn ska en kille som htr robban ringa & väcka mig, sen får vi se hur det blir. Lite senare ska jag träffa Elin & på kvällen blir det (inte helt oväntat !) Dalarö, för att träffa Zackan & Nicklas;)
Pusshej snyggingar.

Till en början.

Som start på dagen fick jag inte sova längre än till 11, eftersom jag tydligen lovat Bella att följa med henne till stan. Men jag mådde fortfarande inte bra, så vi drog bara till Farsta. Där köpte vi flera örhängen från six, en riktigt bra ögonfransböjare, rosa nagellack, solpuder, massa kläder & riktigt jävla HETA underkläder;)
 Nu ska jag chilla framför en film & färga håret (utväxten är ett måste), senare ska jag träffa Linda & Elin.


kul att lillesyrran är längre än mig nu oxxå.

Fixat.

Fixade naglarna idag oxxå! Jag har faktiskt hunnit göra en hel del idag. Tack vare biverkningarna gick jag upp väldigt tidigt, det är fan bra när man tänker efter. Asså att gå upp tidigt. Okej, många anser att 10.00 inte är tidigt, men om man är uppe till 04.00 så är det fan det tidigt enligt mig. Det skulle vatt tidigt även om jag la mig 21.00 (vilket aldrig skulle ske, men ändå).

naglarna blev såddär (detta är INGEN nytagen bild, men naglarna ser typ likadan ut)

Kommer sakna min bästa Micho !

Jag, Micho & Carro har inte gjort så mkt mer än bara chillat, snackat & käkat, det har vatt fett härligt!
Vi började i brb, där vi käka pizza, sen chillade vi hos Micho en stund, & senare drog vi till Mc donalds (där vi träffade fler vänner). Förlåt om jag va dryg då, men jag mådde inte bra asså. Jag tror att sprutan som jag tog för ngra dagar sedan ger biverkningar. Har mått ganska dåligt sedan dess..

Kommer sakna dig så himla hårt Micho, du gör mina dagar! Längtar redan efter dig vännen. <33


don't give a fuck.

Dagen började med träning på gymmet. Snart ska jag träffa Micho för sista gången på 4 veckor! Det kommer bli så jeevla booring utan henne här. Kommer verkligen sakna dig Micho! Alla bara drar & jag har inte bokat flygbiljett till Spanien än, när jag ska boka kmr det inte finnas ngra kvar. Funderar på att dra till jkpg, lkpg, eller varför inte gbg? Grejjen är bara att jag inte har så mkt pengar kvar, fast jag har ju iofs inte fått min lön än.. aja, just nu orkar jag fan inte bry mig.


Bella är iaf hemma.

Söndag?

Englunds drog idag, tåkigt.. men snart kmr Tilde & Movitz ;)
Det va planerat att jag skulle dra med Elin & massa annat folk  till en park vid slussen, men så blev det inte (pga. brist på dricka).. det hade nog ändå inte vatt speciellt skönt att chilla i en park i det här vädret. Men Elin, vi får ses iaf ?
Nu sitter jag & väntar på Micho, vi ska väl chilla & snacka som vanligt <33

Bella är hemma <33

Jag & Henke sov ganska länge idag eftersom det inte va ngn hemma som kunde tjata på oss om att gå upp. Vi sov till typ 3 eller ngt. Tack vare att det inte va ngn hemma så slapp vi oxxå att äta fruckost. Istället låg vi & chilla i hängmattan en stund.
BELLUW kom hem vid typ 4, då drog vi till norrby för att bada. Bella badade inte men det va härligt att ha henne i närheten. Henke lyckades (med flit) slänga i mig, mina kläder & min handduk i vattnet så jag blev tvungen att åka hem endast iklädd bikini.
Nu har resten av Englunds kommit hem från stan & snart ska vi väl käka. Ha det bra sötnosar.


BELLA HEMMA <333

Haha, behöver jag säga ngt ?

Målaren själv.


haha, idag blev det bad & stek i norrby. därefter var det återigen dax för mig att leka målare. kanske även mitt framtida yrke? nu ska vi snart käka, kanske skriver mer senare.

Väntar.

Har precis duschat & nu väntar jag på att Henke ska duscha klart. Han är inte snabb direkt.
När han är klar ska vi bara chilla, kolla film & snacka (jag har ju frågan kvar, haha).
I mrn blire sprutan tidigt, faan. Jag är skit nervös, men Henke har lovat att föja med & hålla mig i handen. Han är ju torts allt en av mina närmsta värninnor, eller vad säger du Henke ? Haha.
Jag kmr aldrig orka gå upp så tidigt i mrn, eftersom jag aldrig kommer kunna sova inatt..

Menmen, nu ska jag gå & banka på toalettdörren.
Hadetbra, pusshej


Äntligen sol,

Idag drog drog vi ner till drevan för att schteka & bada.
 
Senare cyckla jag & henke till Maxi för att köpa lite grejjer & ikväll blir det film. 

Henke säger:

Hej jag är fjortis<3


Igår.

Började nya jobbet, hemma. Som målare, tro det eller ej. Jobbade typ 4/5 timmar igår, ska fortsätta i mrn (när plankorna har torkat).
Senare på kvällen dorg jag & Michelle till Victor. Det blev såddär lyckat eftersom en kille spydde på mig, haha. Jag sprang hem, duschade & bytte kläder. Därefter gick jag & Micho typ, vi drog runt i ngra timmar innan vi gick hem.
När vi kom hem hade kusinerna kommit, så idag ska jag chilla med dem. Henke sitter just nu & spelar playstation, ska snart joina honom & visa vem som äger fan !



John & Jonis spelar beachtennis & om ni vill veta så tror jag att det är bla. plankorna under presseningen som jag ska måla senare.
pusshej

RSS 2.0