Imorgon, dagen med stort D?

Valborg imorgon. Lite överskattat, men kul ska man väl ha den dagen iaf. Man är ju trots allt ledig dagen efter !
Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, men jag har nog ändrat planerna & tror jag att jag stannar här i Haninge. Det skulle ju typ vara strul med tågen från och med i morgon påväg mot SS. Vilket gör att jag inte vågar chansa på att komma fram innan alla fester lider mot sitt slut.

Idag hade det varit en ganska chill dag. Den har gått åt till mycket väntan på Ak & en mattelektion.
Va också en sväng i centrum, där jag käkade & självklart spanade efter grejjer jag ska köpa i helgen.
Nu sitter jag & väntar igen. Den här gången på att min sånglektion ska börja.. Min riktiga lärare är på Mallorca, så jag ska ha en vikarie idag. Jag har glömt mina sång/not papper, så jag måste försöka komma i tid så att hon inte stryper mig. Haha, nejdå. Men jag måste ju visa min punktliga sida. Jag har ju trots allt en sådan sida också, tro det eller ej.


Hoppas alla får en bra dag imorgon, det ska iallafall jag ha.
Ni får gärna höra av er.

push it real good !

Förlåt om jag skapade förvirring i förra inlägget. Det var absoluuut inte meningen ;)
Träffade Anna-Karin efter "skolan" idag. Vi gick lite. Eller ganska mycket. Vi ville göra något roligt, så vi tänkte att vi skulle försöka dra med grabbarna ut på något, eftersom dem är roliga liksom. Men det slutade inte riktigt som vi tänkt oss. Kanske imorgon ?:) Victor, du kan gymma tidigare på dagen tycker jag .


Jag ska göra ett litet test på bloggen snart. För jag vet att jag har en del läsare som snackar sjuukt mycket skit om mig.
När de träffar mig ler dem ett falskt leende & frågar hur allt står till, men jag vet att ni försöker få mig att se dålig ut i ****** ögon. Jag är fan inte dum i huvudet. Jag känner honom bättre än er, vilker gör att jag vet en hel del om er tjejer nu.
Men jag tycker verkligen om er, ni är jätte gulliga, roliga & allt, men skippa snacket bara. Det leder inte till något bra, det insåg ni väl sist?

i´ve got a secret

..som inte mer är tre personer vet om, varv 2 av dem är inblandade. Det är säkert fler som vet om det eftersom vi trots allt var 3 inblandade. Vi 3 har inte några gemansamma vänner (vilket betyder att detta säkert kommit ut till ganska många). Men jag kan ärligt säga att jag inte berättat detta för mer än 1 person. En person som jag vet att jag kan lita på till 100. Jag tror att de flesta som läser min blogg kan lista ut vem jag berättade för?

Jag vet att jag borde ångrar "hemligheten", allt som hände, eftersom den förde med sig så mycket bråk, skitsnack och lessamheter.. men jag ångrar faktiskt ingenting! Eller, självklart ångrar jag det men samtidigt inte. Jag ångrar att jag gjorde någon lessen (det gör mig så oerhört lessen att veta att mån gjort någon annan lessen). Men jag ångrar inte det jag gjorde. Det är så svårt att förklara. I början sket jag i allt liksom, jag brydde mig verkligen ingenting. Jag trodde inte att någon sulle få reda på det heller. Det var först i slutet jag förstod vad som hänt & jag fick dåligt samvete & inte kunde sova.

Jag har lärt mig massor av det här & händelsen kom lixom i ett läge då jag behövde den. I rättan tid alltså. Då jag var helt nere, helt jävla bottenkörd. Jag kan säga att den här händelsen var det bästa som hänt mig.
Jag har talat ut om detta med en av de inblandade personerna & idag är allt bra (jag har självklart pratat med den andra inblandade också, men inte på det sättet). 
Idag finns inget mer drama eller bråk mellan oss  (ni som känner mig vet också att jag inte är den sortens person som bråkar med mina vänner). Vi är nära vänner & allt. Hon var mer förstående än vad jag var, trots att hon egentligen inte gjort något fel. Hon hade bara varit lite oärlig, men inte för att vara elak. Utan för att hon var rädd för att visa sig sårbar. Jag däremot hade bara kört utan att tänka liksom. Jag va mig själv med anra ord, den sämre delen av mig själv..

Den här händelsen gjorde mig definitvt en erfarenhet rikare. Det är något som aldrig, aldrig kommer att hända igen. Men jag tror att alla måste få uppleva det någon gång i livet för att lära sig uppskatta sina vänner.
Det är svårt att be om förlåtelse för något man egentligen inte ångrar. Jag tyckte ju inte att jag gjort något fel, jag ansåg ju att hennes oärlighet orsakat det hela.

För att förstå budskapet av det här inlägget, måste man fan läsa mellan raderna. Och när ni läser detta ber jag er att inte ha några föreutfattade meningar, för ni har ingen aning om vad det handlar om. Har ni problem med texten, snälla prata med mig istället för att snacka runt om det. Jag publicerar detta inlägg för att få min vän att förstå, även om det var ett halvår sedan detta hände. Jag tror inte folk kan förstå hur detta påverkade oss (kanske inte konstigt, eftersom ni inte vet vad det handlar om), men jag kan lova att det påverkade oss alla på både ett negativt & posetivt sätt..

Jag vill verklilgen att du ska förstå! Därför tog jag mig tiden att skriva detta oändliga inlägg. Det är så svårt att förklara eftersom jag verkar så klyven & jag har så mycket mer att säga. Jag bara vill vara ärlig mot dig, eftersom jag fått erfarenheten att oärlighet sårar ännu mer.


I used to laugh it of.
I used to look the other way.
I used to save my troubles for another day.
I used to never take the blame.
 I'd pull a sunshine story in the pouring rain.
The more I have to change I just stay the same.

You don't know what you got till you're missing it a lot,
I had to go throw it away.
I was wrong from the start, from the bottom of my heart I apologize!
What I did to you was hurtful,
What I'm going through is hurtful.



Att..

man aldrig kan bli helt firsk någon gång. Hade nationella idag, det gick väl hyfsat..
Sen mådde jag inget bra så jag åkte till sågen, träffade Ak & en väääldigt snäll & generös kille ;) Sen gick jag sakta men säkert hemmåt.. & här sitter jag nu. Väntar på att min buss ska gå tillbaka till skolan, eftersom jag har ännu ett nationellt prov.
Förresten, vad ska alla göra på valborg ? :) ♥




ahhh, jag har inga bilder !´skiiiit tråkig blir bloggen utan bilder juu.


 


SOMMAR!

Åh, va härligt det är ute! Sitter ute & solar. Gick upp ganska tidigt idag & bestämmde mig för att stanna hemma. Jag är ju fortfarande inte frisk.. så jag kännde inte riktigt för någon massage eller power walk idag.

Men imorgon kommer jag vara tvungen att gå till skolan. Har fucking nationella i engelska..
Aja, pusspåer

Here it comes.

Ah, tråkigaste kvällen ikväll! Hade vatt mys att dra till Robin, Robban & dem för att grilla men jag mår inte bra. Jag fick tom. avboka mötet på Essingen imorgon.

Här kommer några bilder från en perfekt dag idag & en härlig kväll igår;) Har dock inte alla bilder, har tagit dem från AK.

Galen kväll ...ute!


Stek på alltanen!


& jordgubbarna från idag.

SOMMAR

Det är sommar idag vänner ! Helt fucking underbart!
Vaknade ganska tidigt, & väntade på att Ak skulle vakna.. det brukar vata tvärt om, jag vet. Men jag var pigg, dagen efter en fredagskväll:)
När hon vaknat gick vi ut & år fruckost på altanen. Stekte lite & sen gick vi ner till sågen & köpte JORDGUBBAR!
Så härligt.  Satte oss vid drevan & svepte dem.

Så mys dag alltså. Tog en pause från solandet för att skriva till er. Tänkte sitta ute med datan, men skärmen blev helt svart & jag såg bara mig egen spegelbild. Haha.

Lovar bilder fårn idag senare.

Nu tänkte jag göra största tönt testet, för att sedan gå ut & fortsätta steka. Annars idag ska jag ta det lungt. Inte ut ikväll för min del:/ Eftersom jag ska på utbildning tidigt i morgon på Essingen,.  trots att jag typ är sjuk..

Hur barbie är du?

Jag älskar..
(x) att ha lösnaglar!
(x) Att ha långt blondt hår!
(x) Ha rosa på mig!
(x) Små hundar!
(x) Ha söta små accessoarer, speciellt playboy & Chanel! (INTE PLAYBOY)
( ) Hatar att gå runt i bara svart!
(x) Body Lotion & body Butter
(x) Att blogga!

totalt: 7

Jag klarar mig inte utan
( ) Läppstift! Speciellt rosa!
(x) Att gå runt utan en spegel i väskan!
(/) En kamera
( ) En kille i mitt liv!
(x) Smink!!!
(x) Hår inpackningar & balsam varje dag
(x) Rengöringsmedel

totalt: 4,5

Jag bär alltid med mig
( )Smink i min väska
( ) Ett rosa läppstift
(x) En extra tröja, ifall jag behöver byta när jag är tex i stan.
(x) Tofsar & hårgrejer

totalt: 2

Jag är
( ) Perfekt
( ) Ful

total: 0 

Totala summan: 13,5

Antal:
5-10 Du är helt normal, det är väl bra för dig
10-15 Du är på spåret på att bli Barbie! :) Keep going!
15-21 Du är en riktig barbie! Go girl!



Nu ska jag ut igen. Ha det bra!:

im yours

Konserten idag gick bra. Den va grym faktiskt! Jag är inte helt nöjd med mitt upptädande, men jag kommer över det. Haha.

Annars idag har jag surat över att jag bor här i Haninge kommun. Jag va så otroligt sur på kommunen idag! Va så arg att jag tänkte gå in på bloggen & skriva ett riktigt .. . ah, inlägg. Tur att jag inte gjorde det, för då hade jag blivigt tvungen att radera det nu när jag lungnat mig lite.

Förresten, jag lovar mer bilder snart. Har bara inga på dtan just nu.

Pusspåer

$

Yes. Ännu en intervju på fredag till ett jobb som försäljare.. Vi får väl se hur det går.
Nu ska jag käka lite snabbt, sen ska jag dra mig iväg till sånglektionen & öva gaaaalet! Har konsert imorgon & det hade jag helt glömmt!

Pusspåer

just because !

Yes. Idag var skolan ganska chill. men jag hade så ont i halsen & huvudet att det blev riktigt drygt tillslut iaf.
men jag härdade ut.. nästan. efter matten gick jag & ak & köpte glass. sen tog vi en prommenad i "solen" (som förövrigt var väldigt kall av sig).
när vi kom hem kollade vi runt lite på resor. vet inte hur vi ska göra än.. men förhoppningsvis blir det en resa till mallis, grekland eller turkiet. antingen chansar vi på en sista minuten eller drar oss in till en resebyrå & ber om lite hjälp med att boka en någorlunda bra resa som frtf finns kvar.
men för att ha råd att komma någonstans måsta vi också skaffa jobb. det är de jag har gjort hela dagarna nu känns det som. det är också det som jag ska fortsätta göra tills jag får ett. har ni tips, snälla kontakta mig! jag är desperat.
att leta jobb är faktiskt ett heltidsjobb & det kräver mycket .

haha, nog. annars har jag som alltid skämmt ut mig lite idag. eller rättare sagt mycket!
Pusshej

miss independent

Förmiddagen har gått åt till att söka jobb, men jag är ännu inte klar. Ska fortsätta lite ikväll & i morgon.
Har så jävla ont i huvudet bara, kan inte riktigt tänka mer nu. Så jag funderar på att gå ut & sätta mig i solen. Trots att det faktiskt är ganska kallt. Menmen.
Ikväll blir det utgång, eller ja.. 
pusshej

Together we made it

Jag har hittat dem! Igår var det definitift min turdag! D !<3 Därför är jag på SUPER humör idag.
Kunde nästan inte sova inatt. Det var som om Carolina von ugglas följt med mig hem från fuerte & för att stanna i mitt huvud.
För er som inte vet, vilket är nästan alla här i Sverige, så är satt Carolina von Ugglas på vår balkong hela nätterna på fuertaventura & sjöng riktigt jobbiga, falska & irriterande slagersånger. Eftersom det var jag som sov vid balkongdörren var det jag som fick lyssna på denna urkassa  melodifestival nätterna ut (de nätter jag var hemma& faktiskt försökte sova).

Hoppas på att Ak svarar snart.. vill ututut.
Om ni har tips på fest ikväll förresten, hör gärna av er . You know i love you!

Im fucking back!

Jag är tillbaka fårn fuerte nu.. Kul att träffa vännerna, men ändå så helvetes tråkigt att vara tillbaka!
Fuerte va verkligen underbart ! Det blåste väldigt mycket, men det va ganska skönt. Annars hade man blivit stekt av solen. Jag vill tillbaks, men sesongen är slut på fuertaventura nu.. får vänta tills nästa år.
Har lovat en speciell vän att lägga in lite bilder, så här kommer dem. Ni får skratta, jag bjuder på det ;)









det jag saknar mest är ändå den goda ölen. den va grym, jag lovar & svär!


men saknar också Peligroso & Alexander jätte,jätte,jääääätte mycket ! :(
kärlek till er & tack för en underbar resa!

So long .......

Om bara några timmar sitter jag på planet påväg till fuertaventura;) Jag längtar otroligt mycket!
Fick just ett tips om vart jag ska ta dagskursen i vågsurfning, hoppas jag hittar dit. haha ;)

Dagen, som ni säkert förstår, har bestått av packande & taggning! Jag övningskörde & köpte solbrillor också..

Ni får ha det så bra här hemma! You know that I love you!


Lucky is the shirt that covers your chest



Satt ute en stund idag & jag kan ärligt säga att jag fick lite färg på ena axeln (den som var mot solen).
Senare körde jag till Willys & handlade. Jag måste ju öva mig nu, så att jag inte kraschar min bil sen.
Ska bli så grymt skönt att åka iväg nu. Jag är så helvetes, jävla trött på alla här hemma!
Jag är arg, faktiskt.
Jag har funderat över hur svårt förhållanden är egentligen. Jag har antagligen dåliga erfarenheter av förhållanden, men i mina ögon fungerar det aldrig.
"Kärleksförhållanden" funkar ett tag & det gör en lycklig för det taget. Därför är det ofta värt att bli sårad i slutet. (Jag föredrar dock att vara singel). Förhållanden mellan vänner funkar ofta inte heller. Iallafall inte nyfunna vänner.
De man växt upp med har man oftast kvar hela livet & de släpper man lixom inte. Man vet vart man har dem, även om de bor långt bort & man kanske inte ses speciellt ofta. Men att veta att de alltid finns där för en är en oerhörd trygghet. För utan vänner kan man inte leva!
Nyfunna vänner har man bara kul med för stunden känns det som. Det blir lixom ett ytligt förhållande. Jag vill verkligen inte att det ska vara så, men för mig är det den bittra sanningen. Det är klart att man kan hitta någon som är lik en själv & grejjer. Jag menar inte att det alltid är så. Jag tror nog att jag bara skriver detta nu för att jag saknar någon. Någon som bor nära, som man vet vart man har, som man kan lita på, som alltid finns där, som ser/förstår när man är lessen & behöver prata, som lyssnar & som man kan dela skratt & gråt med. Men framförallt någon som kan öppna sig för en & vara ärlig!

Jag undrar hur livet hade sett ut om man hade gjort andra val, tagit andra vägar här i livet. Ibland önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden & göra om mina val.
För första gången känner jag att jag vill flytta tillbaka till Nässjö!

Rubrik

Vad tycker ni om nya designen ? Som min bästa syster gjorde till mig <3
Vilken är finast ?
 vs.

April,april

Sitter & kollar the fast and the furious, liksom jag också gjorde igår. När jag blir stor ska jag blir rik & köpa en het bil asså!
Annars har jag tränat corepuls & haft sånglektion i en hel timme idag. Jag & Ak har också hälsat på Anja på pizzahut !

Dagens skönaste aprilskämt kom från Alic idag. När hon inte hade böcker eller penna med sig till lektionen.
Alice "Men Malin, jag kommer på resursen sen. Då ska jag jobba"
Malin "Det låter som en bra idé tycker jag"
Alice "April,april. Trodde du det själv?"
Haha.
Aja, ska fortsätta kolla på filmen. Ha det bra.

RSS 2.0