Att ..

Jaha, här sitter man ännu en kväll.. ensam & övergiven i mörkret. Vad ska jag göra? Alla bara sover.
Jag får väl göra det jag brukar när jag känner såhär. kolla på film. Kanske kan somna sen.

Idag va jag i Nacka & shoppade. Köpte massa grejjer. Sen kom Ak hit & vi planerade den kommande helgen, haha. Det kommer bli en dyr helg kan jag säga. Men man blir ju bara 18 en gång, visst ?


jag var så effektiv igår innan festen. jag var så snabb & smidig för en gångsskull.
eftersom vi drog så sent tänkte jag att vi inte skulle dra ut på tiden ytterligare.
så jag gjorde sista sminkningen i bilen. grym eller vad? haha

puss


got a problem? tell me now

Lördagskvällen började med att Malin hämtade mig hemma & sen drog vi till Elin. Där blev det tjejsnack & mys tills Bachman ringde. Då åkte vi till honom (vi hittade med bil) ! Han hade jätte en jätte fin lägenhet. Det var hos honom som förkröket började. Eftersom "alla anda" va inne på krogen fick vi stanna där till 3 tiden. Då drog alla hem till Stek på söder, för efterfest. Trevlig kväll. Kom hem vid halv 6 någon gång tror jag. 
Jag måste ge Malin cred för att hon körde oss alla överallt & höll sig nykter hela kvällen! .. vilket vissa andra som körde bil inte gjorde.


puss


run this town tonight

Helvete vad trött jag är! Resan hem från Niclas imorse var inte rolig. Jag trodde jag skulle dö alltså. Jag är så trött så jag känner mig typ jätte bakis.
Haha, fast Niclas va nog tröttare än mig. Hoppas det går bra för dig ikväll Niclas & att du slipper sitta i mitten i bilen ;)! Haha.

Nu ska jag gå & sova. Tror att jag kommer att behöva det om jag ska ut ikväll. Vilket jag ska!
Inget party på fredag betyder party på lördag.

Puss


ahh, jag har tappat all min färg..kommer sluta som ett vitt lakan:(
 behöver sol, en resa utomlands!


090828

Är hos Niclas, han vågar inte skriva något så jag hälsar från honom istället.
Lägger in bilder när jag kommer hem .

Puss

I keep doin' my own thing ,walkin' tall against the rain

Precis som alla mina andra inlägg ska jag börja detta med: Kom precis hem.
Jag har vatt i stan & träffat Niclas. Vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på.. så vi gick runt skeppsholmen & hamnade tillslut på Mc donalds. & liksom i förrgår hamnade jag vis massa fyllon på tunnelbanan.. iaf till en början.

Dagen har vatt väligt lung. Däckade i soffan & trodde jag försovit mig & att jag hade missat tiden i Älvsjö. Men duktig som jag är var jag där först! Träffade också en mindre kul person.. så jävla pinsamt! Vem det var ska vi inte gå in på här.

Nu ska jag gå & kolla film.. ska ju vara hemma imorgon!


stone face, haha

pusshej

Life's a game but it's not fair , I break the rules so I don't care .

... trött.

















we gon´ freak some more! but first...

Teorin va faktiskt rolig idag.. Eller, den va jävligt rolig! Fast det beror ju inte på själva föreläsandet utan på två RIKTIGT sköna grabbar! Love it! Nästa lektion blir också den sista, vilket är skönt men samtidigt tråkigt.

Imorgon börjas skolan klockan 8 & slutar inte förrens 11 :( Usch, skola i 3 timmar är inte min dröm , speciellt inte utan rast!

sweet dream or a beautiful nightmare ?

Ännu en sömnlös natt.. Inatt va nog den värsta natten någonsin! Jag sov ingenting innan jag drog mig iväg till skolan.
Därför kan jag ju erkänna att jag är jävligt trött just nu. Men jag ska hålla ut, för ikväll blir det teorikurs igen. Mindre kul. Inte har jag gjort läxan heller. Skulle egentligen till sånglektionen också.. men jag är så otroligt trött & så hinner jag nog inteee.
Skolan för övrigt idag var precis som jag kunde tänka mig. En skoldag som så många andra lixom. Självklart regnar det första dagen också, vilket förvärrar situationen. Man kommer till skolan helt blöt & jätteful.

Igår ringde "en gammal bekant" till mig med BÄSTABÄSTABÄSTABÄSTA beskedet. Det beskedet gjorde min dag kan jag ju säga. Kan inte göra det ofeciellt än . Haha. Men ni kommer förstå vad det handlar om så småningom.. kanske ?
Annars va jag på Bio med Niclas igår. Mys! Hemvägen, ensam, va däremot inte lika rolig. Hade massa jävla fyllon över mig hela vägen till gullmars. Sköna va dem, men .. ja, ni förstår nog.


jag råkade sprejja mig i ansiktet just när detta kortet skulle tas. därför jag ser så stel ut!
haha


puss

just because

Idag gick jag upp klockan 3 , inte så konstigt eftersom att jag somnade när mamma & pappa åkte till jobbet imorse lixom..
Dennis va nyss här & hämtade sina lurar som han glömde här för någon veckan sen(;
Nu ska jag börja göra mig iordning för att snart dra mig iväg mot stan..

Vi hörs!

idag blir det en litenliten bild ist.
ser ut som en galning, haha

fuck it, fuck it, fuck it, fuck it, fuck it, fuck it

Snart vet jag inte vad jag gör alltså! Jag gick och la mig ganska tidigt idag för jag va trött & så tänkte jag att jag skulle vara pigg tills imrn.. men somnar jag? -nej, självklart inte. de här jävla tabletterna gör mig galen !
när jag insåg att jag legat i sängen lite för länge utan att sova gick jag istället upp & satte på datan ännu än gång. får väl sova imorgon iallafall då. det ända bra med att jag gick upp va att björn va inne på msn:) ! har ju inte snackat med honom sen han åkte..

nu har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra. kolla film, duscha, sitta kvar framför datan, ringa & väcka någon eller gå tillbaka till sängen för att försöka sova igen?


oj, blev en stor bild. men nu orkar jag inte ladda upp en ny. det va för ansträngande & tog för långt tid.
haha, kolla in håret. ett litet horn. HAHA

puss

STATUS

Oj, statestiken gick upp över natten! Skrev ett inlägg & helt plötsligt fick man tillbaka alla läsarna :) !
Idag va det körkortsteori. Roligt fokl, tråkig teori.. för att göra en lång historia kort.
Sen åkte jag & Ak till Mias för att käka. Precis som gamla goda tider.



puss

Internet funkar!

Idag tog jag farväl av Mickan & co. Tråkigt! Sen drog jag mig in mot stan, där en otolig Niclas satt & väntade på en försenad Rebecca Larsson. Vi skulle nämligen till hans match (niclas skulle inte va med & spela, utan bara stötta laget).
Det tog ett jävligt långt tag innan vi kom fram till Åkersberga, där matchen ägde rum. & tack vare mig kom vi försent också..
Sen drog vi tbx till stan för att käka & typ gå. Haha:) Kom hem nyss & gissa om jag fick en glad överraskning?
Internet funkar!


bjuder på en bild från festen i fredags.. jaa, bilden säger ju allt om hur den kvällen slutade.

Visst har ni saknat mig ?

Sitter just nu hos Ak. Anledningen till att jag inte updaterat på ett tag är för att jag inte haft internet på ett tag hemma..
Men jag skulle nog ändå inte haft tid att skirva så mycket.

Imorse va jag hos doktorn. Det värsta va ju bedövningssprutan ! Det va hemskt. Annars gick det smärtfritt & snabbt.
Snart kommer Mickan hit. Mys. & ikväll blir det fest !


Puss

NU JÄVLAR!


Tankarna har vandrat mellan massor av olika motiv & texter.. men nu tror jag att jag bestämmt mig.
Det blir mina initialer (även om jag kanske inte alltid kommer att heta Larsson i efternamn, så kommer jag alltid vara en larsson). Älskar victorias tatuering med Davids initialer ;) !

Om det inte blir denna tatueringen blir det väl mitt namn i skrivstil bara eller ett litet hjärta på handleden..

There's just something about those bad boys that I always end up going back to

Sitter i min ensamhet & funderar på det här året. För en timme sedan skulle jag förmodligen sagt att det här året varit det bästa i mitt liv.

Jag har träffat så många människor, fått massor av nya kompisar & träffat många heta killar (misstolka mig inte).
Jag har varit på de grymmaste festerna & haft otroligt roligt. Jag har lärt känna mig själv på ett annat sätt & kanske även mognat en del.
.. men det är endå en del av mig som saknar det som varit. Kollade genom massa gamla bilder & fyfan vad jag saknar det! Även om jag hade en del problem under den tiden, så kan jag inte säga att jag vill glömma det.
Hittade också en gammal tröjja som jag fick av Robban för jätte längesen (känns det som). Den tröjjan förde med sig en massa gamla minnen. Både bra & dåliga, & Jag saknar det.
Jag måste ifs varit världens mest sämsta jävla flickvän under den tiden, haha. Jag va någon jag inte ville vara.. Men det insåg jag inte då. Utan det har jag kommit på nu. Kollade genom bloggen & såg att jag typ hade ett  enda inlägg om Robban tex! Jag va ju ändå tillsammans med  honom ganska länge. I det inlägget framgår det inte ens att han va min pojkvän. Istället skrev jag om massa andra killar & massa fester i bloggen. Hur jävla schysst va jag ? Samma sak med andra pojkvänner jag haft, om dem står det inte någonting! Va fan har jag tänkt med?
Önskar ibland att jag kunnde gå tillbaka i tiden & göra om allt.

http://undeerbar.blogg.se/2008/september/vill-bara-saga-tack.html#comment


Saknar dig bror,



Saknar min lilla Henkebenke. När man har växt upp tilsammans så är det jobbigt att helt plötsligt skiljas..
vilket vi gjorde när jag flytta till sthlm. Det va iofs ett tag sen & jag har ju vant mig vid att inte träffa mina gamla, älskade kompisar. Man får lära sig leva med det. Så är det bara!
Kom bara att tänka på det här nu.. så jag tänkte lägga in en lite bild på bruuchaan.

Hoppas ni har det bra .
& hoppas verkligen att nicos hemresa gick bra! Saknar dig babe:'(

..

Fan va sämst jag har vatt på att uppdatera . Resultat viasa ju också genom mindre läsare:/

Har inte haft tid i veckan att skriva. Har verkligen gjort saker hela tiden & det har varit grymt kul! Nico va här en snabbis också;) BÄST!

Onsdagskväll

Igår bar det iväg till Östnora camping med massa folk. Det började med att jag, sebbe & ak fick vänta på alla andra typ en timme. Sen när alla kom så blev det blött & jätte myggigt! Men vi satte upp tälten iallafall. med sebbes tält (som jag skulle få sova i) hade inget golv! HAHA!
Jag bestämmde mig snabbt för att dra därifrån med första buss, eftersom alla druckit & ingen kunde köra.. det va bara riva tälten & springa flera jävla kilometer till bussen.
fyfan, vi såg ut som riktiga jävla luffare!

när vi kom hem lämnade vi lite grejjer & drog till Calle. Kvällen slutade sent (dock inte så sent som det brukar bli för oss) hos mig.
ikväll vet jag inte vad som händer, vi får se.

Hemma.

Hemma igen från härliga Göteborg. Måste säga att vi hade det riktigt jävla trevligt där!


Idag , eftersom det vatt så fint väder, har jag spenderat dagen på stranden;) Inte lika najjs som stranddagarna i Göteborg.. men ändå najjs! Därefter körde jag Bella till Andreas & drog in till stan med Ak. Träffade väldigt trevliga människor. Då menar jag framförallt Domenique/Anton(?), JonJon & Tobbe(?). Haha, aja..
Ska sova snart. GOD NATT! <3



Ja, ni ser ju att vågorna inte riktigt va som de är på Hawaii eller Fuerte, men de dög!
Fast faktiskt så brukar vågorna på den här stranden va hyfsade.. men det blåste inte mycket när vi va där tyvärr.

Det va lixom bara jag, Ak, Martin & en nybörjargrupp som vågsurfade. Resten Kitade eller vindsurfaaa ;)

update från göteborg.

Har precis käkat pizza. Orkade inte laga egen mat i lägenheten..Vi har inte gjort det någon gång än sålänge, haha.'
 Nu ska vi väl kolla tv & mysa.
Idag va vi i varbeg & surfade. Det va inte de bästa vågorna, men de dög ;)!  Kanska blir surf imorgon också , eller shopping.

Igår ´va vi på liseberg, vilket va najjs. Eftersom det va ett tag sen vi va där.

bilder kommer när jag är hemma.


Pusshej

RSS 2.0